Viszonteladóknak 2017-03-24

Légy a Viszonteladónk!

Tedd lehetővé, hogy az elegáns Nők és divatos Hercegnők nálad jussanak a minőséghez!

Folyamatosan várjuk leendő viszonteladóink jelentkezését az ország bármely területéről, akik szívesen értékesítenék kedvező feltételek mellett prémium kategóriás ruhakölteményeinket. Célunk az, hogy viszonteladóink által kollekciónk darabjai még közelebb kerüljenek a vásárlókhoz, és a White Kollection biztosította luxusélmény földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül elérhető legyen.

Rendelésedet házhoz szállítjuk, vagy személyesen is átveheted Budapesten, Derék utcai showroomunkban. Ehhez nem kell más, mint hogy üzlettel rendelkezz.

A ruhák biztosítása mellett természetesen a kommunikációban, reklámban is segítségedre leszünk. Minden olyan anyagot, mely a brand népszerűsítéséhez szükséges a rendelkezésedre bocsátunk, ezzel is elősegítve üzleteink szinergikus fejlődését.

A viszonteladói kedvezményekről és további részletekről Vilhelm-László Mariannánál, a White Kollection ügyvezetőjénél tudsz informálódni a következő elérhetőségek egyikén: 06 30 427 9506, vilhelmmarianna@gmail.com.

Úgy gondoljuk, hogy minőségi ruháink a kölcsönösen előnyös kapcsolat révén mindannyiunknak számos elégedett, későbbiekben is visszatérő vásárlót fognak szerezni.

Várjuk hívásod, üzeneted!

« Tavaszi gardróbfrissítés: 20% KEDVEZMÉNY
Anya-lánya kollekciónk »