A White Kollection 2016-07-26

White Kollection – Az elegáns Nők és divatos Hercegnők minőségi választása!

Az exkluzív, prémium kategóriájú márka, amely biztosan nem maradhat ki a finom hölgyek gardróbjából!

A White Kollection kellemes tapintású, minőségi import luxuskelmékből készült egyedi, divattervezővel együtt megalkotott darabjai elegáns viseletet biztosítanak nőknek és kislányoknak egyaránt. A kollekció minden egyes darabja gondos tervezés eredménye. A modern, és egyben a divat hagyományait tisztelő ruhák és együttesek között a visszafogottabb stílust kedvelők és a merészebb ruhákat preferálók is megtalálják a számukra megfelelőt. A különböző darabok kombinálhatóak, variálhatóak, a showroomban személyes egyeztetésre is van lehetőség, melyet követően egyedülálló ruhaköltemények készülhetnek.

Prémium, személyre szabott gardrób

A felső kategóriás ruhadarabok elsősorban elegáns viseletet biztosítanak, ám a hétköznapokban is hordhatóak, így különleges élményt csempésznek a selyem és csipke egyedülállóan finom tapintásának köszönhetően az egyhangú hétköznapokba.

Honnan indult?

A márka megálmodójának, Mariannak a kreatív alkotómunka gyermek korától kezdve az élete része volt. Eleinte hobbiként, mára pedig főállásként foglalkozik a divattal.

Mariann a számok világában szerezte meg végzettségét, ám áldott állapotában inkább a fashion vonala felé húzott szíve. A kétgyermekes édesanyának természetes volt, hogy a minőség szem előtt tartásával a kislányoknak is kedveskedjen.

A Princess kollekció a kislányok minden mozdulatában benne rejlő hercegnői attitűd megfigyeléséből és annak leképezéséből született meg. Ez az eredetileg női kollekció gyermekeknek szóló meseszép darabjainak megfelelője.

Mariann és kollégáinak közös kitartó munkája és a mesteri kreativitás hozta létre a White Kollection népszerű formáit.

« Nőnapi meglepetés
Ha most rendelsz a White Kollection kollekcióból egy ajándékutalvánnyal lepünk meg »