Magyarország Szépei White Kollection ruhában tündököltek 2017-07-04

Nagy örömmel fogadtuk a Magyarország Szépe szervezőinek felkérését. A lányok a mi ruháikban léphettek először színpadra és mutatkozhattak be az országnak.

Az eseményt több hetes készülődés előzte meg. Nagy gonddal terveztük a királynők ruháit, válogattuk az anyagokat, izgatottan vártuk az estet. Tudtuk, hogy a lányok közül 3+1 díjazott lesz, de azt szerettük volna elérni ruháinkkal, hogy a versenyzők igazi királynőnek éhezhessek benne magukat azalatt a néhány perc alatt, amíg a színpadon viselik!

EVA_4080

Minden White Kollection ruha tervezése esetén 2 célt tartunk szem előtt: a kényelmet és az eleganciát. Egy nő akkor érezheti igazán nőnek magát, ha olyan ruhát visel, amely megmutatja csodás alakját, de a ruha által nyújtott komfort az ugyanolyan fontos. Igyekszünk elasztikus, gyűrődésmentes anyagokat választani és olyan szabásmintákkal dolgozni, amelyek ideálisak a legtöbb hölgy számára.

Díjazottak:

Miss World Hungary 2017: Koroknyai Virág
1. udvarhölgy: Viczián Viktória
2. udvarhölgy: Pető Laura

Az első udvarhölgynek még a döntő megrendezése előtt felajánlottunk egy White Kollection modellszerződést. Nagy örömünkre, a jövőben Viczián Viktóriával fogunk együtt dolgozni, akinek itt is szeretnénk még egyszer gratulálni.

EVA_4004

Magyarország Szépei ihlették legújabb kollekciókat, a Queen kollekciót, amelyet a lányok imidzsfotózására készítettünk. Új kreációinkat a selyem és a csipke jegyében készítettük, hiszen ezek azok a matériák, melyek szimbolizálják egy nő kecsességét és finomságát. Pillantsatok bele a képre kattintva!

Névtelen-_1

A Magyarország szépe GALÉRIA elérhető itt!

A Magyarország Szépe választás VIDEÓ elérhető itt!

20% KEDVEZMÉNY – május 12-14. »